Česta pitanja i savjeti Rihter

KOJI je jamstveni rok za postavljenu kuću?

Sve kuće Rihter imaju 35 godina jamstva na konstrukciju i tri godine na izvođenje.

KAD se dogovaramo o cijeni kuće i o različitim nadoplatama?

Za svaki projekt radimo posebnu ponudu u kojoj je prije potpisivanja ugovora točna specifikacija radova, tako da točno možete vidjeti što je sve uključeno u cijenu. Zbog transparentnosti naših ponuda i mogućnosti odabira vrijednosti pojedinih materijala do nadoplate obično ne dolazi.

Iznimke su slučajevi kad na želju stranke obavimo dodatne radove ili radove sa skupljim materijalima za koje unaprijed pripremimo ponudu.

IZRAĐUJETE li kuću prema nacrtu kupca?

Tvrtka Rihter poznata je po kvalitetnoj individualnoj gradnji. Svojim znanjem i iskustvom spremni smo izvesti najzahtjevnije projekte najistaknutijih arhitektonskih kuća. Naravno, gradimo kuće i po nacrtima koje pomoću naših arhitekata definiramo zajedno sa strankom. Zato bi se moglo reći da je praktički svaka Rihter kuća jedinstvena.

JE LI moguća gradnja montažne kuće na obali?

U tvrtki Rihter imamo iskustvo s gradnjom na područjima s različitim klimatskim karakteristikama. Znamo se prilagoditi i savjetovati pravilan odabir materijala te pravilan pristup i način gradnje kako bi kuća odgovarala i zahtjevnijim klimatskim uvjetima te drugim karakteristikama okoliša u kojem će kuća stajati.

Klimatski uvjeti na obali zahtijevaju i prilagodbu načina gradnje i građevinskih materijala. Zbog bure, soli i drugačijih temperatura ljudi u Primorskoj već stoljećima grade drugačije.

Naša tvrtka prilagođava se svojim strankama te izvedba objekta koji osigurava kvalitetan i udoban boravak nije upitna.

GDJE i KAKO početi s gradnjom kuće?

Za nas i vas bit će najbolje da se obratite našoj prodaji. Ako imate barem definirane zamisli i želje za novi dom, znat ćemo vas savjetovati. Ako već imate nekakvu skicu ili čak crtež ideje kako bi izgledala vaša kuća iz snova (dimenzije, raspored prostorija…), s našim ćemo vam arhitektima rado pomoći u završavanju nacrta i pripremiti vam točnu ponudu.

Pokličite nas in pot do vaše hiše bo veliko krajša!