Individualne montažne kuće

Hiša Trebnje_012Svaka niskoenergetska ili pasivna montažna kuća Rihter unikat je koji predstavlja životno okruženje stvoreno prema vašoj mjeri. Bez obzira na to odlučite li se za niskoenergetsku ili pasivnu montažnu kuću, u NAŠOJ KUĆI upoznat ćete kvalitetu života.

Gradnja montažnih kuća Rihter temelji se na upotrebi drva kao osnovnog građevinskog materijala čime u životno okruženje unosimo autentičnost i toplinu prirode, što u odnosu na druge osnovne građevinske materijale kuću čini još ugodnijim i toplijim domom. Domom u kojem ćete doživjeti nove sretne trenutke u životu.

Hiše RihterStoga je naša glavna smjernica prilagodljivost jer montažnu kuću želimo izgraditi u suradnji s vama i uz to poštovati vaše osobne želje i potrebe. Prilagodljivost želimo pokazati u nacrtima i crtežima, u odabiru materijala te tijekom cijelog procesa gradnje. Samo tako na kraju možemo reći da je to NAŠA KUĆA. To je kuća koju smo gradili s velikim veseljem i predanošću, a vi ćete u njoj moći živjeti i stvarati nove trenutke.

U tvrtki smo razvili više sustava gradnje (Standard, Optimal, Optimal +, Pasiv, Pasiv + i Natura) koji s obzirom na upotrebu materijala kuću svrstavaju u razred energetski učinkovite gradnje. Prema tome kuće dijelimo na niskoenergetske i pasivne. Materijali koji su ugrađeni u sustave osim energetske učinkovitosti osiguravaju i ugodnu te zdravu životnu klimu jer su svi sustavi (osim sustava Standard) difuzijski otvoreni i tako omogućuju da „kuća diše“.