Osobna iskaznica

Rihter je tvrtka specijalizirana za gradnju kuća i objekata po mjeri kupca.

Temeljne djelatnosti tvrtke jesu razvoj, proizvodnja i postavljanje pasivnih i niskoenergetskih montažnih kuća te nadogradnja postojećih objekata i krovova. Sve kuće Rihter jedinstvene su, izrađene po mjeri i željama naručitelja, bez obzira na to za kakav ste se objekt odlučili.

Neka NAŠA KUĆA postane vaš dom

Kuća koja nakon završetka izgradnje postaje dom za naše stranke za njih je toliko jedinstveno iskustvo da se ne može mjeriti samo osnovnim kriterijima stanovanja. Novo životno okruženje ne znači tek krov nad glavom za cijelu obitelj nego i određen stil života. Zato kupca u potrazi za optimalnim završnim rješenjem savjetujemo i vodimo kroz cijeli proces, od početne ideje do useljenja u novi dom i NAŠU KUĆU.

Ekološki prihvatljivi i energetski učinkoviti objekti

Naši objekti izgrađeni su od ekološki prihvatljivih materijala, posebno drva kao osnovnog građevinskog materijala. Tako u stambeno okruženje unosimo prirodan i udoban način života povoljan za zdravlje.

Svi naši objekti izrađeni su prema standardima energetske učinkovitosti, što znači manje opterećivanje okoliša i veliku uštedu u troškovima grijanja.