Prednosti montažnih kuća Rihter

INDIVIDUALNOST I PRILAGODLJIVOST

Glavna je vodilja našeg poslovanja prilagodljivost kupcima na svim područjima. Svaki projekt temelji se na suradnji s kupcem te poštovanju njegovih individualnih želja i potreba.

Entuzijasti i kreativci, svoje ćete ideje realizirati sami.

Manje vještima u projektiranju pomoći će naši mnogobrojni prijedlozi i savjeti koji mogu poslužiti kao ishodište ili smjernice u planiranju doma iz snova. Možete nam se obratiti i zajedno ćemo doraditi sve pojedinosti vašeg budućeg doma.

NAJVIŠA KVALITETA

Potpisivanjem ugovora preuzimamo odgovornost za kvalitetnu i stručnu izvedbu u svakom smislu jer je kvaliteta od velike važnosti u izgradnji niskoenergetskih i pasivnih kuća. Stručna osposobljenost i znanje svih zaposlenika omogućuju montažu i najzahtjevnijih objekata.

ENERGETSKA UŠTEDA

Upotreba sustava gradnje Rihter u omotaču kuće dovodi do izvrsne toplinske izolacije i posljedično minimalnih troškova grijanja i hlađenja kuće.

UGODNA KLIMA ZA STANOVANJE

U gradnji upotrebljavamo prirodne i ekološki prihvatljive materijale koji će osiguravati izvrsnu mikroklimu, ugodan i zdrav boravak te osjećaj udobnosti.

DUGO TRAJANJE

NAŠA KUĆA je kuća izgrađena za više naraštaja. Sve kuće Rihter imaju izvedbeno jamstvo od tri godine i 35 godina jamstva na konstrukciju.

JAMSTVO FIKSNE CIJENE

Krajnja cijena određuje se pri potpisivanju ugovora čime se izbjegavaju kasniji nesporazumi u vezi s nadoplatama i nepredviđenim troškovima.

 

Sve kuće Rihter jedinstvene su, izrađene prema vašoj mjeri i željama. Bez obzira na to za kakvu se odlučite, uvjereni smo da ćete u njoj ugodno, sigurno i štedljivo proživjeti ljepši dio svojeg života. Zajedničkom suradnjom put do vaše kuće možemo učiniti kraćim i ugodnijim.

18_003