Gradnja montažnog dijela

Dostava kuće na zemljište: Tijekom izrade radioničke dokumentacije predstavnik tvrtke Rihter provjerava pristup zemljištu kako bismo znali s kakvim ćemo transportnim sredstvima moći dostaviti kuću. U slučaju da se na zemljište ne može doći tegljačima, u tvrtki Rihter elemente montažne kuće proizvodimo tako da ih na zemljište možemo dovesti manjim kamionima. Tako je dostava elemenata na gradilište gotovo uvijek moguća, bez obzira na teže dostupne lokacije. I time pokazujemo svoju prilagodljivost.

Postavljanje kuće: Elemente montažne kuće montiramo pomoću autodizalice izravno s kamiona. Prvo se montiraju zidovi prizemlja i pričvrste u betonsku ploču sidrima za beton. Slijedi montaža stropnih elemenata, zidova katova odnosno mansarde i krova odnosno krovnih elemenata. Najčešće je montaža autodizalicom gotova u dva dana.

Krovni i limarski radovi: Odmah nakon postavljanja kuće pristupa se izvođenju limarskih i krovnih radova kako bi se kuća u što kraćem roku zaštitila od oborina.

Ugradnja prozora: Paralelno s krovnim i limarskim radovima ugrađuju se prozori, a za nas to izvodi proizvođač prozora.

Izrađivanje fasade: Nakon ugradnje prozora radi se fasada. Vrsta fasade ovisi o sustavu kuće. Stranke mogu odabrati između klasične ili drvene fasade.

dostava-hise-rihter-1

postavitev-hise-rihter-3

izdelava-fasade-hisa-rihter

Sljedeći korak: Primopredaja objekta

Potpisivanje ugovora | Izrađivanje radioničkih nacrta | Priprema ploče | Gradnja montažnog dijela | Primopredaja objekta